KAYSERİ / DEVELİ - Cesarettin Kocatürk İlkokulu

Cesarettin Kocatürk İlkokulu

Yeni Mahalle 3.Erdebağ Sokak No10/1 Develi/Kayseri
Biz: çağdaş Türkiye´nin geleceğin yön verecek, kişileri yetiştiririz.
Misyon
Kayseri İli olarak ülke kalkınmasında kaliteli bir eğitim için bilimsel yönetim tekniklerini kullanan, mevcut kaynakların eşitlik ve adalet anlayışı içinde dağıtımını ve kullanımını sağlayan, gerekli personel ve teknolojik donanımı temin eden, öğrencilerine cumhuriyet ve demokrasi bilincini aşılayan, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, yenilikçi, analitik düşünmeyi teşvik eden, bilimsel ve teknolojik gelişmelere duyarlı, üretken, sorumluluk sahibi ve temsil edebilme yeteneğini kazanmış bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
1- İLİMİZ GENELİND VEREM ŞAVAŞ HAFTASI MÜNASEBETİYLE DÜZENLENEN YARIŞMADA RESİM DALINDA ÖĞRENCİMİZ B.HAZAL BULUT İL 2. Sİ OLMUŞTUR. 2- 2008/2009 ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZ BADMİNTON TAKIMI KÜÇÜKLERDE İL 3. SÜ OLMUŞTUR. 3- 2006/2007 ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZ BADMİNTON TAKIMI KÜÇÜKLERDE İL 2. Sİ OLMUŞTUR. 4-2011/2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA CUMHURİYET BAYRAMI NEDENİYLE İLÇEMİZDE İLKÖĞRETİM OKULLARI ARASINDA YAPILAN SATRANÇ TURNUVASINDA OKULUMUZ BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ ALMIŞTIR.
Ders Başlama Saati : 08:50 Ders Bitiş Saati : 15:00
Kara yolu ile
İlçe Merkezi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İlçe merkezinde olup,İlçemizin her yerinden yaya olarak ve araçla rahatlıkla ulaşılır.