KAYSERİ / DEVELİ - Cesarettin Kocatürk İlkokulu

"Fairyland" E-Twinning Projemizde Sona Yaklaşıyoruz

Okulumuzda 4/A sınıfı öğrencilerinin yürüttüğü Fairyland (Masallar Ülkesi) isimli projemizde sona yaklaşıyoruz.
Türkiye'den 9, Sırbistan'dan 6, Moldova'dan 2, Hırvatistan'dan 1 katılımcının olduğu projemizde iki aya dört masal sığdırdık. Ortaklarımızın ülkelerindeki masallardan oluşan projemizde masallar üzerine konuştuk, resimler yaptık, kahramanları konuşturduk ve web2 araçları ile farklı etkinlikler yaptık.
Projemizde yaptığımız etkinlikleri sanal sergi ile sergileyip projemizi tamamlayacağız.
Proje ortaklarımız ve öğrencilerimize bu süreçte verdikleri eteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında programa uyugun olarak Salı Günü etkinlikleri düzenlenmiş.Tecrübe paylaşımı etkinliği için bizleri kırmayarak meslek tanıtımı için gelen velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında programa uyugun olarak  okulumuzda "Yetenek Paylaşımı Saati Etkinliği" düzenlenmiştir.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında programa uyugun olarak  okulumuzda "Görsel Sanat " düzenlenmiştir.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında programa uyugun olarak  okulumuzda "Bilgi Yarışması Etkinliği" düzenlenmiştir.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında programa uyugun olarak  okulumuzda "En Sevdiğini Paylaş" etkinliği düzenlenmiştir.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında programa uyugun olarak  okulumuzda "Kermes Etkinliği" düzenlenmiştir.